Parkering

Vi har gott om parkeringsplatser att hyra och vi erbjuder plats åt både medlemmar och icke-medlemmar. Föreningen är delägare i ett garage tillsammans med grannföreningen Brf Rudan och Solna stad. Brf Braxen förfogar över 89 bilplatser, varav 40 med motorvärmaruttag, samt 4 MC-platser.

Alla våra garageplatser hyrs heltid (dygnet runt) med 3 månaders uppsägningstid, ingen korttidsuthyrning erbjuds. Hyra av garageplats sker genom att kontakta styrelsen på styrelsenbraxen@googlegroups.com. Du kommer först att skriva på ett avtal, sedan får du en tagg för att komma in i garaget (en tagg ingår i månadshyran, önskas fler eller om taggen förloras är kostnaden 100 kr/tagg). Har du sen frågor gällande betalning och avi:er kontaktar du SBC:s kundtjänst, kundtjanst@sbc.se eller telefonnummer 0771-722 722.

För boende i Brf Braxen är kostnaden 850:-/månad. För privatpersoner som inte är medlemmar är kostnaden 950:-/månad. Företag betalar 850:-/månad plus moms. Om motorvärmarplats önskas tillkommer en kostnad om 100:-/månad. MC-platser kostar 400:-/månad. 

Q-park ansvarar för P-övervakning. Kontakta dem på 0771-969000 om felparkeringar sker i garaget.
Garaget underhålls av CEMI. Kontaktytor till garaget fastighetsskötare finns anslaget i garaget.

Ladda ner: