Infobrev 2-2014

E-postadress till föreningen

Behöver du komma i kontakt med styrelsen mejlar du enkelt styrelsen@brfbraxen.se. Fram till sommaren kommer dessa mejl att hamna hos adjungerade som sen vidarebefordrar dessa till styrelsen. Behöver du komma kontakt direkt med styrelsen hittar du mejladresser på hemsidan (www.brfbraxen.se).Brevlåda

Styrelsen kan du även nå genom att lägga en lapp eller ett brev i brevinkastet som finns i trapphus 32Inköp av borstar till entréerna

Föreningen har köpt in borstar till entréerna för att vi alla enkelt ska kunna sopa ut större grusansamlingar som kan samlas innanför dörrarna om det behöver göras mellan den ordinarie trappstädningen.Byte av kolfilter till kolfilterfläktarna

Kolfiltren rekommenderas att bytas ungefär varje kvartal. Allt beror förstås på hur mycket man använder fläkten. Filtren har utgått ur ordinarie sortiment men kan beställas om man ringer till IKEA kundservice på telefonnummer 0775-700 500. De kan även beställas från Skellefteå hushållsservice, telefonnummer 0910-108 15, mejladress: info@hushallsservice.nuMinol

Varje lägenhets värmeförbrukning är beräknad till ett standardvärde utifrån lägenhetens storlek. Minol ansvarar för att mäta varje lägenhets förbrukning för att sen ge informationen vidare till styrelsen. De lägenheter som förbrukar mer än beräknad förbrukning kommer att debiteras överskjutande del. Än så länge fungerar inte alla mätare tillfredställande varför styrelsen inte kommit igång med denna debitering än men tänk alltid på att inte slösa med mer värme än nödvändigt.Barnvagnar

Vi är medvetna om att det finns många barnfamiljer med barnvagnar i en del trappuppgångar och vi håller på att undersöker möjligheten att få IKANO att installera en extra hylla i barnvagnsförråden. Vi måste samtidigt påminna om att det inte är tillåtet att ha barnvagnar i trapphusen. Det står angivet i våra trivselregler och är något som vår förvaltare påpekar efter varje besök. För allas trevnad och för att underlätta trappstädningen ber vi er respektera våra gemensamma regler.Gemensam aktivitet

Vi tänkte anordna någon gemensam aktivitet för att alla boende ska kunna lära känna varandra bättre. Har ni någon idé om aktivitet eller skulle vara intresserad av att organisera detta får ni gärna höra av er till oss (Antingen via brevinkastet eller mejl: styrelsen@brfbraxen.se)Hälsningar från

Styrelsen och adjungerade   


Du kan även ladda ner nyhetsbrevet här

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter