God Jul och viktig info

God Jul och Gott Nytt År 
önskar 
Styrelsen


Julklappar

Då vi är många boende på Solgatan 22-36 som har varit snälla under 2014 kommer Tomten troligtvis att ha med sig många julklappar till oss. Vänligen respektera att i vår förening ställer vi inga kartonger eller annat skräp på backen intill molokerna. Styrelsen hänvisar till Solna Stads närmaste Återvinningscentral vid Shell. Här kan du lämna:
- Glas
- Metall
- Kartong
- Plast
- Tidningar
- Batterier

Julgransplundring

Styrelsen har inte planerat någon gemensam hämtning av julgranar. Vänligen respektera beslutet och lägg er gran på av Solna Stad anvisad plats. www.solna.se

 Solna Stad ordnar en gemensam insamlingshelg på Solnaplan vid Solna Centrum andra helgen i januari. Behåll Er julgran till dess (den kan förslagsvis stå på balkongen) så blir Er grann återvunnen och kan ge stora mängder el och värme framöver eller användas som underlag på gångstigar och ridvägar.

Grannar

Många av våra grannar har planerat att besöka släkt och vänner eller kanske till och med har en resa inbokad. För att vår förening inte ska bli ett dukat julbord för inbrottstjuvar ber vi Er att prata med era närmaste grannar och informera dem hur ni planerar julhelgen samt även informera er om hur era grannar planerar sin helg – allt för att vi ska kunna hålla ett vakande öga över alla som kommer går i våra hus.

Parkeringstillstånd

I dagarna kommer parkeringstillstånd för 2015 att delas ut till de som har giltig parkeringsplats 1/1-2015.Det finns i dagsläget lediga platser. Aktuella priser för en bil är 700 kr och bil med elstolpe 800 kr. Det finns även lediga MC-platser. Kontakta Frubo vid intresse, 013-37 40 80.

Styrelsen önskar er alla en lugn och fridfull helg.

Du kan även ladda ner brevet här

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter