Infobrev 8-2017 Inbrottsförsök

Vi har fått veta att det har skett något som skulle kunna vara ett inbrottsförsök i föreningen. Två män har har blivit ertappade då de försökt klättra över altanräcket till en av lägenheterna på bottenvåningen. Tydligen utger de sig för att vara från Ikano och att de fotar återställningsarbetet efter tjälisoleringen. Vi har kontaktat Ikano och de känner inte till detta.
Ytterligare en medlem i föreningen har sett att de tittat in i hens lägenhet en längre stund, men försvann när de märkte att de blev upptäckta. De bar då gröna västar.

Vi ber er därför att vara extra uppmärksamma på liknande händelser hädanefter. Meddela styrelsen i så fall (och givetvis polisen vid behov). Vi kommer kontakta polisen och be dem vara extra vaksamma i vårt område en tid framöver.

Hälsningar styrelsen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter