Infobrev 15-2015 Kartonger, papper och Julgransinsamling

Ökad sopmängd under julhelgerna

Styrelsen vill påminna alla om att det finns en återvinningsstation med containers för papper och kartonger vid Shellmacken. Det blir alltid extra papper och kartonger under julhelgen samtidigt som även sophämtarna har mer ledigt. Tänk på att trycka ihop kartonger ordentligt samt att INTE ställa saker som inte får plats på marken.. Då går man istället till Shellmacken några hundra meter bort eller åker till en Återvinningscentral exempelvis Kvarnkullen, alternativt spar man kartongerna hemma tills moloken är tömd..

Uppsamlingsplats för granar kommer Solna Stad att ha bland annat vid Solnaplan efter jul. Den 16 och 17 januari mellan klockan 12-16 kan du lämna din gran (Tidigare år har man även fått en gratis fruktpåse som tack för att man lämnar granen men i skrivandets stund har inte Styrelsen information om det kommer att bli så även i år.)

Fler återvinningstips i juletid hittar du på:
https://www.solna.se/sv/boende-miljo/nyheter-boende-miljo/atervinning-i-juletid-/


Styrelsen Önskar Alla
En Riktigt
God Jul
Och
Gott Nytt År

Här kan du ladda ner infobrevet

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter