Infobrev 4-2019

Glöggmingel
En gammal tradition i vår unga förening återupptas i år! Fredagen den 29 november mellan 17-19 blir det glöggmingel under granen. Kom förbi, ta en pepparkaka, sörpla lite glögg och passa på att lära känna dina grannar lite bättre.
 
Felanmälan
Vi fel eller behov av hjälp i lägenheten kontakta HSB. Anslag med kontaktinformation finns på anslagstavlan vid entréerna men även på vår hemsida finns alla uppgifter. På hemsidan kommer det även inom kort att finnas en prislista på vad dessa tjänster kostar.
 
Filterbyte
Tänk på att regelbundet byta filter i FTX-växlaren. Detta ska göras minst en gång per år, helst var 6:e månad för att värmeväxlaren ska fungera som bäst. Filter kan beställas hos REC Indovent på tel.nr 031-67 55 00 eller på deras hemsida https://www.rec-indovent.se/ Filtermodellerna som ska beställas är Q120101 (frånluft) och Q120100 (Tilluft)

Lås på molok
Luckorna på våra molokar kommer att förses med lås för att förhindra att andra än våra medlemmar slänger sopor i dessa. Samma nyckel som går till lägenheten kommer att fungera till dessa luckor.
 
OBS! OBS! OBS!
Mejladressen till valberedningen blev tyvärr fel förra gången. Den rätta mejladressen är: valberedning.brfbraxen@gmail.com

Några i styrelsen har uppgett att de inte kommer att ställa upp för omval, bland annat kommer nuvarande ordförande att flytta till en annan bostadsrättsförening. Medlemmar som redan nu är intresserad av styrelsearbete kan anmäla sitt intresse antingen till valberedningens mejladress valberedning.brfbraxen@gmail.com eller direkt till styrelsen (styrelsenbraxen@googlegroups.com )
 
Vänliga hälsningar från
Styrelsen Brf Braxen
 

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter