Infobrev 5-2019

Ny ekonomisk förvaltare
Brf Braxen byter ekonomisk förvaltare from med årsskiftet till HSB så var uppmärksam på att de nya avgiftsavierna kommer att se annorlunda ut och det blir ett nytt bankgiro. Ni som har autogiro måste registrera det på nytt. Har ni några frågor kan ni vända er till HSB på telefonnummer 010-4421100 eller via deras hemsida www.hsb.se
 
Rensning av barnvagnsförråden
Rensning av barnvagnsförråden kommer att ske den 3/2-20 Endast barnvagnar och rullstolar får förvaras i barnvagnsförråden. Styrelsen vill också påminna om att i cykelförråden får bara cyklar och mopeder förvaras, allt annat som ex. pulkor m.m. ska förvaras i egna förråd (ex. källarförråden)
 
Byte av portkod
Ny portkod kommer att gälla from den 3/2-20. Den nya koden kommer att skickas ut i ett separat mejl.
 
Återvinning i juletid
Styrelsen vill påminna alla om att det finns en återvinningsstation med containers för papper och kartonger mot Solnavägen. Det blir alltid extra papper och kartonger under julhelgen samtidigt som även sophämtarna har mer ledigt. Tänk på att trycka ihop kartonger ordentligt samt att INTE ställa saker som inte får plats på marken. Då går man istället till Solnavägen några hundra meter bort eller åker till en Återvinningscentral (se Sörabs hemsida https://www.sorab.se/hushall/) alternativt spar man kartongerna hemma tills moloken är tömd.

Precis som tidigare år organiserar Solna Stad insamling av granar. Den 11-12 januari mellan kl 10-14 kan man lämna sin barrande vän på den bemannade uppsamlingsplatsen på Solna plan. Alla granar som samlas flisas sönder och blir därefter fjärrvärme. (Tidigare år har man även fått en gratis fruktpåse som tack för att man lämnar granen men i skrivandets stund har inte Styrelsen information om det kommer att bli så även i år.)

Fler återvinningstips i juletid finns på:
https://wden beww.solna.se/boende--miljo/avfall-och-atervinning/atervinning-i-juletid

Styrelsen önskar alla en riktigt
God Jul
   och
Gott Nytt År

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter