Infobrev 1-2020

Barnvagnsförråden städas
Barnvagnsförråden kommer att städas den 3 februari och Styrelsen vill påminna om att enbart barnvagnar ska förvaras där. Det som inte är barnvagnar kommer att tas om hand i 3 månader och sedan att slängas. Självklart kan man få tillbaka det man saknar om man hör av sig till styrelsen innan de 3 månaderna har gått.
 
Portkoden
Portkoden byts den 3 februari. Se separat mejl angående koden.
 
Radonmätningen
Radonmätningen är klar och värdena godkända. Om man har en puck kvar hemma kan man höra av sig till Styrelsen så hämtas den.


Fönstren i trapphusen
Vädringsfönsterna högst upp i trapphusen är endast avsedda för vädring under kortare tid, upp till 60 min. Står fönsterna öppna under längre tid blir det kallt i trapphusen och föreningens energikostnader ökar. Tänk på att ansvara för att stänga fönstret om ni öppnat det.

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter