Infobrev 7-2014

Höjning av årsavgift (månadsavgift)

Styrelsen har beslutat att inte höja årsavgiften då ekonomin är god.

 
Minol

Föreningens kontaktperson på Minol är Pernilla Ingemansson, tel 040-692 53 77 mejl: p.ingemansson@minol.se. Henne kan man kontakta om man behöver nya inloggningsuppgifter för att komma åt hemsidan www.minoweb.se. Det är där man som boende kan ha översikt på sin förbrukning av värme och vatten. Hon kan även svara på frågor kopplade till Minol.


Vårt fibernät

Telenor har köpt OpenNet och de vill nu uppgradera vårt fibernät så att det blir snabbare. De behöver komma in i alla lägenheter för att byta delar i data-el-skåpet och kommer att kontakta alla medlemmar. Förhoppningsvis kommer alla våra TV-sändningar att fungera bättre för oss efter detta.

 
Knytkalas

Det planerade knytkalaset den 23 november blir uppskjutet då alltför många sagt att det är för mycket så här års när vi närmar oss advent. Styrelsen återkommer med ett nytt datum efter alla jul- och nyårshelger när lugnet lagt sig.

 
Vänliga hösthälsningar från

Styrelsen Brf Braxen

Du kan även ladda ner texten här.
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter