Infobrev 5-2020

Bråten i källarutrymmena
Styrelsen vill påminna att det inte är tillåtet att lämna saker i gångarna vid källarförråden. Framförallt utgör allt extra material en brandfara men blir också en extrautgift för föreningen då Styrelsen beställer bortforsling.
 
Felanmälan och frågor
HSB är vår förvaltare och det är dit ni alltid ska vända er med frågor, felanmälan eller om ni vill ansöka om något. Besök också först vår hemsida http://www.brfbraxen.se/ där all information finns samlad. Ni kan även gå in på HSBs hemsida  www.hsb.se/Stockholm För kontaktinformation och där kan ni även hitta era avier under ”Mina sidor”. Ni loggar in med bank-id.

På vår hemsida finns information vad som gäller vid en eventuell andrahandsuthyrning. Observera att även tillfällig uthyrning som exempelvis via Airbnb  måste godkännas av Styrelsen. Ansökan skickar ni till HSB.

Det finns även information hur man får tillstånd för att sätta upp markis vilket ni hittar i trivselreglerna (under rubriken ”Föreningen”) Notera att installationen ska utföras av behörig fackman och att man inte får sätta upp markis utan godkännande. Ansökan skickar ni till HSB.
 
Grill
Styrelsen har köpt in en kolgrill till föreningen som står vid bouleplanen. Det är fritt fram för alla medlemmar att nyttja den.
 

Styrelsen vill passa på att önska alla en riktigt skön sommar!


Vänliga hälsningar från
Styrelsen Brf Braxen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter