Infobrev 5-2016 Korttidshyra i garaget

Korttidshyra i garaget 

Styrelsen har gjort det möjligt för boende i Brf Braxen att hyra plats i garaget på kortare tid än 3 månader som man gör idag. 

Om man ska parkera sin bil och erlägga besökstaxa så betalar man idag ett maxpris om 80kr/dygn. I föreningens garage så kommer korttidstaxan att vara samma som en fast plats, dvs 850:-/månad, så på 11 dagar har man tjänat in den utgiften. Detta förutsatt att man hyr mellan 1 och 3 månader. För hyra av parkeringsplats över 3 månader så gäller ordinarie parkeringsrutin. Då vänder man sig till HSB på e-mail servicecenter.stockholm@hsb.se eller telefon 010-442 11 00.
 
Det finns i dagsläget 5 stycken platser som är möjliga att hyra på korttid och platserna kan hyras från 1-3 månader, möjlighet till kortare uthyrning finns, då till en kostnad om 300:/vecka. 

För att boka en plats så vänder man sig till styrelsen, enklast via styrelsens e-mail för att erhålla en av korttidsplatserna.

Deposition för nyckelbricka till garaget tas ut om 500:- som återfås vid återlämnandet. Tillägg för motorvärmaruttag görs om 100:-/månad eller 30:-/vecka.
 
All betalning sker kontant i dagsläget men vi jobbar på att skaffa oss betalningssystemet Swish kopplat till föreningens bankkonto. 

Styrelsen ser gärna att fler använder sig av vårt garage permanent då det är en stor utgift för oss. Ju fler som använder garaget ju mindre blir den förlust som vi idag har på vår andel i garaget. Uppdatering av hemsida 

Vår förening har en hemsida där mycket matnyttig information finns. Exempelvis bruksanvisningar, stadgar, trivselregler, protokoll m.m. Under sommaren/hösten kommer informationen där att bli tydligare och en del info om vad som gäller uppdateras.  Hemsidans adress är www.brfbraxen.se   


Vänliga hälsningar från 

Styrelsen Brf Braxen 

Styrelsenbraxen@googlegroups.com

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter