Infobrev 3-2015

Föreningsstämma – save the date!

Föreningsstämman kommer att äga rum den 1 juni klockan 18:00 i Hagalundsparkens lokaler. Boka redan nu in kvällen i era almanackor.


Garantiarbeten i garaget – save the date!

Till sommaren behöver IKANO komma in i garaget, även detta den 1 juni, för att göra garantiarbeten. Då måste ALLA bilar vara borta. Du som har garageplats se till att ta ut bilen kvällen före så att inte garantiarbetet förhindras. Bilar som står kvar kommer att bogseras bort och löses sen ut mot en avgift.


Garantibesiktning

Det börjar snart bli dags för 2-års garantibesiktning och alla boende kommer att få en blankett för att förbereda inför denna. Alla uppmanas att fylla i de fel man vill att besiktningsmannen ska titta närmare på och sen lägga blanketten väl synlig i hallen dagen för besiktningen. Alla uppmanas även att notera det man ser utanför lägenheten i allmänna ytor för att minimera risken att något förbises.

Datum för besiktning är ännu inte bestämd men så fort styrelsen vet kommer detta att meddelas.


Vinterunderhållning

Avtalet som vi har med Cemi när det gäller vinterunderhållning gäller inte sandning av innergården. Vi har sandlådor vid portarna och om man tycker att det behövs lite mer sand får man gärna ta skopan som ska finnas i sandådan och sanda lite på gångarna. Det är vi själva som ska sköta detta.  Däremot ska Cemi underhålla trottoarerna mot gatan. Skulle man uppleva att det behövs mer sandning eller snöröjning kan man höra av sig till styrelsen som i sin tur hör av sig till Cemi som då kommer så fort de kan vilket brukar vara omgående.

 
Fler TV-apparater i lägenheten

De som vill ha fler TV-apparater än två i lägenheten behöver en flerports switch. Dessa ska finnas att köpa på Clas Ohlsson.


Byte av kolfilter till köksfläkten

Styrelsen påminner alla att regelbundet byta kolfiltret till köksfläkten för att minimera matos i lägenhet och även ut i trapphus och andra lägenheter. Rekommendation är att byta dem varje kvartal. Filtren har utgått ur ordinarie sortiment men kan beställas om man ringer till IKEA kundservice på telefonnummer 0775-700 500. De kan även beställas från Skellefteå hushållsservice, telefonnummer 0910-108 15, mejladress: info@hushallsservice.nu

Vänliga hälsningar 

från Styrelsen Brf Braxen

Du kan även ladda ner infobrevet här

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter