Infobrev 7-2015

Garantibesiktning

Styrelsen har nu fått datum för garantibesiktning. Den kommer att ske under vecka 27, dvs 29 juni-3 juli. Mer exakt vilken dag det kommer att vara för varje lägenhet återkommer IKANO med. Bostadsrättsinnehavaren ska vara med på besiktningen som kommer att ske under en hänvisad dag. IKANO kan tyvärr inte ge mer specifik tid då det är många lägenheter som ska besiktas och man kan inte i förväg veta hur lång tid varje besiktning kommer att ta.

Om man som bostadsrättsinnehavare inte kan vara med på besiktningen ger man sin nyckel i första hand till en granne som kan vara med på besiktningen istället. Den ifyllda lappen lägger man väl synlig i hallen så att den lätt hittas av besiktningsmannen.

Hittar man inte någon granne som kan hjälpa till tar man kontakt med styrelsen för att hitta en lösning.

 
Garaget

Styrelsen påminner om de garantiarbeten i bottenplan av garaget som kommer att genomföras under en vecka med start den 1 juni. Det beräknas vara klart efter 5 arbetsdagar. Alla bilar på bottenplan måste vara utrymda den 1 juni och det kommer att vara begränsad framkomlighet under arbetets gång. Enligt Tony Fjällström på IKANO kommer man att kunna hämta och lämna sin bil före 7:30 på morgonen och efter 16:00 på eftermiddagen för de som har parkering på de övre planen. Under dagen mellan dessa klockslag kan man inte komma in i garaget.

Om man vill stå på gatan under denna vecka kan man ordna med en tillfällig boendeparkering och gör detta i receptionen i Solna Stads Stadshus.


Ny Teknisk förvaltning

Föreningen har tecknat ny teknisk förvaltning med HSB Förvaltningsbutik. Alla medlemmar har fått information om detta i sina brevlådor samt nya lappar med information om var man ringer för felanmälan har satts upp på anslagstavlorna i varje trapphus.

HSB kan även förmedla hantverkshjälp, som bostadsrättsmedlemmen själv betalar, om man exempelvis behöver hjälpa med att byta filter.

 

Vänliga hälsningar från
Styrelsen Brf Braxen

Du kan även ladda ner infobrevet här 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter