Infobrev 7-2017 Byte av ekonomisk förvaltare

Byte av ekonomisk förvaltare från HSB till SBC
Vi har från och med första september bytt ekonomisk förvaltare till Sveriges Bostadsrättscentrum AB, SBC. Medlemsavgiften kommer därmed att betalas in till dem hädanefter. De som vill betala sin avgift via autogiro måste göra en ansökan antingen genom sin internetbank eller skicka in autogiroblanketten som finns på SBC:s hemsida. Frågor kring fakturor, överlåtelser, garagekö m.m. hänvisas numera till SBC. De har en medlemsportal där ni hittar era avier, ni ser om avgiften är betald och där finns även övrig personlig information om ert boende. Portalen hittar ni på www.sbc.se/portalen och inloggningsuppgifter kommer ni att få på den avi som kommer hemskickad med posten.
E-post: kundtjanst@sbc.se
Tel: 0771-722 722

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter